İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen 2025 Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü aday öğrencilere ve ailelerine ikramlarıyla eşlik etti.
İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen 2024 Yılı Akademik Performans Ödül Töreni, 20 Haziran 2025 tarihinde J Blok Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri Koordinatörü Doç. Dr. Serdar Egeli ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu, 2024 Akademik Performansları kapsamında ödüle layık ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen 3. Dönem Sonu Sergisi, öğrencilerin müfredat dersleri kapsamında geliştirdiği projeleri paylaşarak, disiplinler arası üretkenliği ve yaratıcılığı gözler ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu, Kurban Bayramı öncesinde İhlas Haber Ajansı’na verdiği ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde düzenlenen “Glüteni Değil Farkındalığı Paylaş!” etkinliği, konferans ve uygulamalı atölye oturumlarıyla çölyak hastalığına dikkat çekerek, öğrenci katılımıyla sağlık temelli farkındalık oluşturdu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin “GastroTech” temasıyla düzenlediği 2. Gastronomi Şenliği, yapay zekâ destekli uygulamaları ve sürdürülebilir vizyonuyla ulusal basında geniş yankı uyandırdı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde düzenlenen Gastrotech temalı Gastronomi Şenliği’nde, teknolojik mutfak uygulamaları, sürdürülebilirlik vizyonu ve kültürel miras ekseninde çok boyutlu bir gastronomi deneyimi sunuldu.
GastroTech 2025 kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri, yapay zekâ ve gastronomiyi bir araya getirdikleri afiş ve kısa film yarışmalarıyla kültürel mirası yenilikçi bakış açılarıyla yorumladılar. ...